New Business

Ο Έλον Μασκ πουλά 6,9 δισεκατομμύρια δολάρια μετοχές της Tesla καθώς πλησιάζει η αγωγή στο Twitter

Published

on

[cmsmasters_row data_shortcode_id=”lks01d5feu” data_padding_bottom_mobile_v=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom_large=”0″ data_padding_top_large=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”9f0q3vrmch” data_animation_delay=”0″ data_border_style=”default” data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center”][cmsmasters_text shortcode_id=”2wi6b0snmi” animation_delay=”0″]

Το αφεντικό της Tesla, Έλον Μασκ, πούλησε άλλες 7,92 εκατομμύρια μετοχές της κατασκευάστριας ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αξίας περίπου 6,88 δισ. δολαρίων (5,7 δισ. £).

Οι πωλήσεις πραγματοποιήθηκαν μετά την ετήσια συνέλευση των μετόχων της εταιρείας την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τις ρυθμιστικές καταθέσεις.

Ο Μασκ λέει ότι χρειάζεται τα χρήματα σε περίπτωση που αναγκαστεί να αγοράσει το Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο πολυδισεκατομμυριούχος βρίσκεται επί του παρόντος σε δικαστική διαμάχη με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αφού είπε τον περασμένο μήνα ότι θα αποχωρούσε από μια συμφωνία για την αγορά του.
Οι τελευταίες συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν στις 5, 8 και 9 Αυγούστου, σύμφωνα με έξι καταθέσεις στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης της πώλησης της μετοχής, ο Μασκ απάντησε σε ένα tweet που ρώτησε αν είχε τελειώσει την πώληση μετοχών της Tesla με «ναι», προσθέτοντας ότι χρειαζόταν τα χρήματα σε περίπτωση που αναγκαζόταν να αγοράσει το Twitter και δεν μπορούσε να εξασφαλίσει μερικά από τα χρηματοδότηση για τη συμφωνία.


[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Exit mobile version