fbpx
Ο Snoop Dog ρίχνει το ‘Decentralized Dogg’ το NFT μοιάζει να είναι ζεστό

Η πρώτη συνεργασία NFT του Snoop “Decentralized Dogg” με τον καλλιτέχνη ψηφιακών πολυμέσων Coldie κόπηκε σήμερα στο SuperRare

Ο θρύλος της χιπ-χοπ, Snoop Dogg, έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά nonfungible token (NFT)  συνεργασία με τον καλλιτέχνη Coldie, στην τελευταία κυκλοφορία της σειράς Decentral Eyes Portrait Series.

Το “Decentralized Dogg” NFT κόπηκε στο SuperRare στις 29 Νοεμβρίου στις 7:15 μ.μ. UTC και θα είναι σε δημοπρασία μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου. Το SuperRare είναι μια ψηφιακή αγορά NFT που απευθύνεται σε αγοραστές που θέλουν να πληρώσουν για πιο αποκλειστικά κομμάτια.

Το NFT είναι ένα στερεοσκοπικό 3D κολάζ από 10 διαφορετικά πορτρέτα του Snoop Dogg από διάφορα στάδια της ζωής του, υπογραμμισμένα από ένα πρωτότυπο soundtrack εμπνευσμένο από το NFT από τον Snoop. Κατά τη στιγμή της σύνταξης, η υψηλότερη προσφορά ήταν 169 Eth ή περίπου 760.000 $ σε τρέχουσες τιμές.

Ο μακροχρόνιος συνεργάτης του Snoop στην καινοτομία και τις επενδύσεις, Nick Adler, είπε στην Cointelegraph ότι η πτώση του NFT είναι μόνο η «αρχή της δουλειάς του Snoop στο NFT και στον χώρο τέχνης».

Ανέφερε ότι ανάλογα με το πόσο καλά αποδίδει το NFT, ο Snoop θα είναι «απόλυτα ανοιχτός σε μελλοντικές συνεργασίες με τον Coldie ή άλλους εμβληματικούς καλλιτέχνες NFT». Ο Coldie είπε στην Cointelegraph ότι η διοίκηση του Snoop επικοινώνησε απευθείας μαζί του σχετικά με τη συνεργασία σε ένα NFT μέσω της SuperRare.

Ο Adler ανέφερε επίσης ότι ο Snoop σχεδιάζει να έχει μια συνεχή σχέση με τον συλλέκτη ή DAO (αποκεντρωμένη αυτόνομη οργάνωση) που θα καταλήξει να αγοράσει το NFT.

«Για εμάς, αυτό που είναι ενδιαφέρον για το τρέχον κλίμα είναι ότι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε αυτό το κομμάτι. Ίσως θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το κομμάτι για άλλες δουλειές που κάνουμε, είτε πρόκειται για το εξώφυλλο ενός μελλοντικού άλμπουμ ή ενός βιβλίου», είπε.

Ο Coldie είπε επίσης στην Cointelegraph ότι η ομάδα διαχείρισης του Snoop σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει το έργο τέχνης ως ετικέτες επαυξημένης πραγματικότητας για μπουκάλια κρασιού ή ως εξώφυλλο βιβλίου.

«Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μπουκάλια κρασιού Snoop που χρησιμοποιούν επαυξημένη πραγματικότητα, όπου το πορτρέτο ζωντανεύει σε ένα μπουκάλι κρασιού. Αυτό δίνει πολύ μεγαλύτερη αξία στον συλλέκτη, επειδή έχει εκατομμύρια βλέμματα στο έργο τέχνης».

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη για το NFT, ο Snoop Dogg είπε: «Αυτή η τεχνολογία με ενέπνευσε να ξανασκεφτώ πώς δουλεύω και να κυκλοφορήσω την τέχνη μου στον κόσμο».

«Δεν το βλέπεις απλώς, το νιώθεις και το ακούς. Σκάβεις; Θέλω αυτό το κομμάτι να ξεχωρίσει ως αναπαράσταση του οράματός μου στο metaverse. Είναι αποκεντρωμένα, αποκεντρωμένα μάτια».
Η περιγραφή του NFT στο SuperRare εξηγεί ότι «η μωβ περιοχή είναι ένα νεύμα για τα δικαιώματα του hip-hop. Ο ημίτονος και το εφέ grunge στο αριστερό του μάτι μιλούν για το ότι είναι OG στο παιχνίδι και οι αναφορές στο Doggystyle είναι ένα νεύμα για την επική πρώτη του κυκλοφορία.”

Το έργο τέχνης θα παρουσιαστεί στην εμπορική έκθεση nftnow x Christie’s nftnow x Christie’s ‘The Gateway’ στο Miami Art Week στις 3 Δεκεμβρίου. Επίσης θα εμφανιστεί στο Flagler Street Art Festival στο Monolith κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Τέχνης στο κέντρο του Μαϊάμι μεταξύ 30 Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 5.

Στις 21 Σεπτεμβρίου, ο Snoop ανακοίνωσε ότι χρησιμοποιούσε ένα ψευδώνυμο για να κρυφτεί σε κοινή θέα ως επηρεαστής του NFT Twitter, «Cozomo de’ Medici». Το πορτοφόλι που σχετίζεται με τον λογαριασμό έχει συγκεντρώσει μια συλλογή NFT αξίας άνω των 17 εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων εννέα CryptoPunks και μια σειρά από tokens με θέμα τη μαριχουάνα.

Η συνεργασία NFT του Coldie με το «The Unfolding Dream» του John Van Hamersveld σε συνεργασία με την Async είναι επίσης προς το παρόν σε δημοπρασία μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Είπε στην Cointelegraph ότι η συνεργασία με τη συνάδελφο της ψηφιακής καλλιτέχνιδας Sarah Zucker είναι προγραμματισμένη για τους επόμενους μήνες.

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Πηγη Cryptonea.gr