Entertainment

ΦΗΜΗ: Το PlayStation ετοιμάζει μια «πραγματικά μεγάλη» εξαγορά

Μάλλον το timing δεν είναι το καλύτερο για μια τέτοια φήμη, αλλά λίγο πριν την πρωταπριλιά, δύο διαφορετικές προσωπικότητες της βιομηχανίας αποκάλυψαν πως το PlayStation έχει στα σκαριά μια «πραγματικά μεγάλη» εξαγορά.

Published

on

Μάλλον το timing δεν είναι το καλύτερο για μια τέτοια φήμη, αλλά λίγο πριν την πρωταπριλιά, δύο διαφορετικές προσωπικότητες της βιομηχανίας αποκάλυψαν πως το PlayStation έχει στα σκαριά μια «πραγματικά μεγάλη» εξαγορά.

Ξεκινώντας, στις αρχές της εβδομάδας ο γνωστός παρουσιαστής του Kinda Funny και πρώην παρουσιαστής του IGN, Greg Miller, ανακοίνωσε πως θα καθυστερήσει το podcast του, καθώς είχαν φτάσει στα αυτιά του πληροφορίες πως το PlayStation ετοιμάζεται να αποκαλύψει τη νέα του συνδρομητική υπηρεσία, καθώς και μια «πραγματικά μεγάλη» εξαγορά.

Τελικά, η εταιρία ανακοίνωσε το ανανεωμένο PlayStation Plus, αλλά δεν υπήρξε κάποια προσθήκη στο δυναμικό των PlayStation Studios. Το αξιοσημείωτο βέβαια είναι πως ο έμπιστος δημοσιογράφος του GamesBeat, Jeff Grubb, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν έχει φέρει στα φώτα της δημοσιότητας πολλές έγκυρες πληροφορίες, τόνισε και αυτός από την πλευρά του πως έχει ακούσει κάτι αντίστοιχο.

Είναι επομένως πολύ πιθανό η Sony να ετοιμάζεται πράγματι να ανακοινώσει κάποια νέα εξαγορά.

Παρακάτω θα βρείτε ένα tweet από τον χρήστη Okami Games που περιλαμβάνει τις δύο αναφορές των Greg Miller και Jeff Grubb.

Για την ιστορία, η Sony έχει προσθέσει κάτω από την ομπρέλα των PlayStation Studios επτά επιπλέον ομάδες ανάπτυξες τους τελευταίους μήνες, δηλώνοντας ανοιχτά πως δεν έχει πρόθεση να σταματήσει. Συγκεκριμένα, μέσα στο 2021 και το 2022 η εταιρία εξαγόρασε τις Valkyrie Entertainment, Nixxes Software, Housemarque, Firesprite, Bluepoint Games, Haven Studios και Bungie.

Πηγη Unboxholics.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Exit mobile version