fbpx
5 καλύτερα crypto νομίσματα για αγορά σε χαμηλές τιμές

Η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει υποστεί μεγάλη πτώση τις τελευταίες 24 ώρες. Στα 2,79 τρισεκατομμύρια δολάρια, έχει υποχωρήσει κατά 7%, με πιθανή ευθύνη τη ρευστοποίηση θέσεων μόχλευσης. Ωστόσο, ενώ σχεδόν κάθε κρυπτονόμισμα έχει χάσει την αξία του, η πτώση αποτελεί μια καλή ευκαιρία να αγοράσετε νομίσματα φθηνά. Ως εκ τούτου, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα 5 καλύτερα κρυπτονομίσματα για αγορά σε χαμηλές τιμές. Αυτό καλύπτει τα κρυπτονομίσματα με χαμηλές τιμές και αυτά που είναι φθηνά σε σχέση με χθες.

5 καλύτερα κρυπτονομίσματα για αγορά σε χαμηλές τιμές

1. Livepeer (LPT)

Για οποιονδήποτε λόγο, το LPT είναι το μόνο κορυφαίο κρυπτονόμισμα που βρίσκεται σε άνθηση αυτή τη στιγμή. Στα 66,78 δολάρια, αυξήθηκε κατά 10% την τελευταία ώρα, αντισταθμίζοντας τη χθεσινή πτώση. Η τρέχουσα τιμή του το ανεβάζει επίσης κατά 34% την περασμένη εβδομάδα και μόλις πάνω από 200% τον τελευταίο μήνα.

Οι τεχνικοί δείκτες του LPT αποκαλύπτουν μια μεγάλη έκρηξη. Ο δείκτης σχετικής αντοχής του (με μωβ παραπάνω) δείχνει ένα άλμα από λίγο κάτω από το 30 στο 65. Αυτό δείχνει ισχυρή ορμή. Και με την υπόλοιπη αγορά να είναι στάσιμη ή να βυθίζεται, οι traders ενδέχεται να συρρέουν στο LPT τις επόμενες ημέρες (ή και περισσότερο) για κάποια γρήγορα κέρδη.

Το LPT είναι το εγγενές διακριτικό του Livepeer, μιας αποκεντρωμένης πλατφόρμας ροής βίντεο που βασίζεται στο Ethereum. Σταδιακά ανεβάζει ταχύτητα από τον Ιούλιο, όταν έκλεισε έναν κύκλο χρηματοδότησης 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τούτου λεχθέντος, δεν απογειώθηκε παρά τον Οκτώβριο. Ήταν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα που η οργανική ανάπτυξη της Livepeer – όσον αφορά τα έσοδα του δικτύου και τους χρήστες – έγινε πιο εμφανής στους επενδυτές.

Έτσι, ενώ δεν υπάρχει σαφής λόγος για τον οποίο το LPT συγκεντρώνεται σήμερα και σχεδόν τίποτα άλλο, έχει αρκετή ουσία πίσω του για να συνεχίσει να λειτουργεί για λίγο ακόμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ένα από τα 5 καλύτερα κρυπτονομίσματα για αγορά σε χαμηλές τιμές.

2. Polkadot (DOT)

Το DOT είχε μια ιδιαίτερα άσχημη μέρα χθες. Στα 42,08 $, έχει βυθιστεί λίγο περισσότερο από 10% τις τελευταίες 24 ώρες. Επίσης, μειώθηκε κατά 21% την τελευταία εβδομάδα και κατά 16% το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

Γράφημα τιμών Polkadot (DOT) - 5 καλύτερα κρυπτονομίσματα για αγορά σε χαμηλές τιμές.

Αν ποτέ υπήρχε ένα νόμισμα ώριμο για ένα δυνατό ριμπάουντ, αυτό είναι DOT. Ο RSI του είναι περίπου 35, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι οι έμποροι το υπερπουλούν. Ταυτόχρονα, ο κινητός μέσος όρος των 30 ημερών (με κόκκινο) έχει πέσει πολύ κάτω από τις 200 ημέρες (με μπλε). Με άλλα λόγια, είναι δυνητικά στον πάτο. Αν ναι, πρόκειται να επανέλθει ανά πάσα στιγμή τώρα.

Γενικότερα, οι επενδυτές DOT έχουν περισσότερους από λίγους λόγους να είναι αισιόδοξοι. Η Polkadot ξεκίνησε πρόσφατα την πρώτη της δημοπρασία με parachain. Αυτές θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα για τους επόμενους μήνες και θα αποφασίζουν ποιες εφαρμογές και έργα μπορούν να ενταχθούν στο δίκτυο Polkadot. Οι πλειοδότες θα χρησιμοποιήσουν το ίδιο το DOT κατά τη διάρκεια αυτών των δημοπρασιών, κάτι που θα αυξήσει τη συνολική ζήτηση για το κέρμα.

Επιπλέον, μόλις οι εφαρμογές αρχίσουν να καταλαμβάνουν parachains, θα χρησιμοποιούν επίσης περισσότερα DOT για ποντάρισμα και χρεώσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πιθανό μόνο θέμα χρόνου να επιστρέψει το DOT σε μεγάλο βαθμό.

3. Πολύγωνο (MATIC)

Στα 1,59 $, η MATIC υποχώρησε κατά 1,4% την τελευταία ώρα και κατά 10% την προηγούμενη ημέρα. Υποχώρησε επίσης κατά 16,5% την περασμένη εβδομάδα, αν και αυξήθηκε κατά ένα μέτριο 4,7% τον περασμένο μήνα.

Διάγραμμα τιμών πολυγώνου (MATIC).

Το MATIC είναι ένα άλλο νόμισμα σε καλή θέση για ισχυρή αναπήδηση. Ο RSI του είναι περίπου 35, ενώ ο μέσος όρος των 30 ημερών πλησιάζει στο κάτω μέρος.

Κοιτάζοντας τη μεγαλύτερη εικόνα, το MATIC είναι το εγγενές διακριτικό του Polygon, το οποίο είναι μια λύση κλιμάκωσης δύο επιπέδων για το Ethereum. Με τις προμήθειες συναλλαγών του τελευταίου να φτάνουν σε υψηλά έξι μηνών αυτή τη στιγμή, η ζήτηση για Polygon και MATIC θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Και σύμφωνα με στοιχεία από το CoinGecko, το MATIC είναι καλή σχέση τιμής απόδοσης. Η αναλογία κλειδωμένης κεφαλαιοποίησης προς συνολική αξία είναι μόνο 1,11, υποδεικνύοντας ότι δεν είναι υπερτιμημένο σε σύγκριση με τα πραγματικά επίπεδα χρήσης και υιοθέτησής του. Συγκριτικά, η αναλογία για το Loopring – μια νεότερη πλατφόρμα δύο επιπέδων – είναι 7,37.

Με άλλα λόγια, το MATIC είναι μια καλή αγορά αυτή τη στιγμή για αυτό που είναι.

3. Cardano (ADA)

Η ADA έχει βυθιστεί στα 1,93 $, αντιπροσωπεύοντας πτώση 6,5% την περασμένη ημέρα και πτώση 1,8% την τελευταία ώρα. Επίσης, μειώθηκε λίγο περισσότερο από 9% την περασμένη εβδομάδα και κατά 11% τον περασμένο μήνα.

Διάγραμμα τιμών Cardano (ADA).

Το ADA είναι ένα άλλο νόμισμα που έχει υποτιμηθεί εγκληματικά. Ο RSI του είναι περίπου 40 και ο μέσος όρος των 30 ημερών πλησιάζει στο κάτω μέρος. Σε συνδυασμό με τα θεμελιώδη του στοιχεία, αυτό θα πρέπει να δείχνει ένα μεγάλο άλμα κάποια στιγμή στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Ενώ η Cardano συνεχίζει να περιμένει την κυκλοφορία των πραγματικών dapps στην πλατφόρμα της, πλησιάζει όλο και περισσότερο. Στις 5 Νοεμβρίου, η Input Output Hong Kong παρουσίασε την έκδοση beta του Plutus Application Backend (PAB), η οποία είναι μια σουίτα εργαλείων που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν και να δοκιμάζουν dapp. Σε εύθετο χρόνο, αυτό θα βοηθήσει στη γέννηση του οικοσυστήματος του Cardano και με τη σειρά του θα αυξήσει τη ζήτηση για ADA.

5. Loopring (LRC)

Το LRC βρίσκεται στα 2,48 $, πτώση 16,6% τις τελευταίες 24 ώρες. Επίσης, μειώθηκε κατά 7% την τελευταία ώρα, κάτι που αντιπροσωπεύει μια τόσο αναγκαία διόρθωση στην πρόσφατη υπερπληθωρικότητα. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθεί να αυξάνεται κατά 20% την περασμένη εβδομάδα και κατά 485% τον περασμένο μήνα.

Διάγραμμα τιμών Loopring (LRC).

Ο RSI της LRC εισήλθε σταθερά στην περιοχή υπερπώλησης σήμερα. Ο μέσος όρος των 30 ημερών του επίσης βυθίζεται σκληρά. Ωστόσο, αυτό υποδηλώνει μόνο ότι πλησιάζει σε ένα σημείο όπου θα ανέβει ξανά.

Και το LRC ήταν ένα από τα πιο καυτά κρυπτονομίσματα της περασμένης εβδομάδας περίπου. Είναι το εγγενές διακριτικό του Loopring, μιας λύσης κλιμάκωσης δύο επιπέδων για το Ethereum που χρησιμοποιεί συνάθροιση μηδενικής γνώσης. Χρησιμοποιείται ήδη από μια σειρά από ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης και σε σύγκριση με άλλες λύσεις επιπέδου δύο, είναι πολύ φθηνότερο.

Επειδή λοιπόν τα τέλη Ethereum είναι πιθανό να παραμείνουν μέχρι το επόμενο έτος, το Loopring θα συνεχίσει να έχει ανάπτυξη μόλις η αγορά ανακάμψει. Γι’ αυτό είναι ένα από τα 5 καλύτερα κρυπτονομίσματα για αγορά σε χαμηλές τιμές.

Πηγη Cryptoforums.gr