fbpx
5 καλύτερες επενδύσεις NFT για αγορά τώρα – Νοέμβριος 2021

Τα μη ανταλλάξιμα μάρκες (NFT) μπορεί να ξεκίνησαν ως αστείο στην αρχή του έτους, αλλά ο εκκολαπτόμενος υποτομέας απέκτησε γρήγορα ισχυρούς θαυμαστές από τότε.

Τα κρυπτογραφικά μοναδικά μάρκες διαθέτουν τώρα όγκο συναλλαγών άνω των 14,19 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Έχουν δει μια αύξηση 25% το τρίτο τρίμηνο, με μια πιο ισχυρή ανάπτυξη 509% από έτος σε έτος (YoY), σύμφωνα με την εξειδικευμένη εταιρεία του κλάδου DappRadar.

Η άνοδος των δραστηριοτήτων συναλλαγών NFT προήλθε από τις πολύπλευρες περιπτώσεις χρήσης του. Πέρα από το ότι είναι ελκυστικά σε δημιουργούς ψηφιακής τέχνης, μουσικούς καλλιτέχνες και μανιώδεις συλλέκτες JPEG, τα NFT έχουν βρει ένα σπίτι στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Εάν σκοπεύετε να επωφεληθείτε από τις τεράστιες δυνατότητες στον χώρο NFT, αυτό το άρθρο εξετάζει ορισμένες επενδύσεις NFT με ισχυρές μακροπρόθεσμες δυνατότητες ανάπτυξης.

1. Decentraland (MANA)

Το Decentraland είναι ένα δημοφιλές όνομα στον χώρο του NFT και είναι μία από τις καλύτερες επενδύσεις NFT για αγορά τώρα. Πρώτον, η πρόταση αξίας του έχει δει τις άσπρες συνεργασίες του με τον γίγαντα των αναψυκτικών Coca Cola και πολλούς άλλους.

Ένα άλλο είναι το ευρύ του οικοσύστημα, το οποίο χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του για φεστιβάλ εικονικής μουσικής, παιχνίδια και άλλες εικονικές εμπειρίες. Ωστόσο, στον πυρήνα, το Decentraland είναι μια πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν, να βιώνουν και να δημιουργούν έσοδα από το περιεχόμενο και τις εφαρμογές τους.

Κατάλληλο τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις, το Decentraland μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα Metaverse όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν αυτό που αγαπούν και να επωφεληθούν από τη δημιουργία εσόδων από αυτό χωρίς κανένα εμπόδιο.

Όσον αφορά τις τιμές, το διακριτικό διακυβέρνησης της Decentraland, το MANA έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μετά την έρευνα του Facebook στο ακμάζον οικοσύστημα Metaverse.

Το διακριτικό ERC-20 εκτινάχθηκε 100% σε μια εβδομάδα σε υψηλό όλων των εποχών (ATH) των 4,11 $ στις 31 Οκτωβρίου. Αν και έκτοτε έχει υποχωρήσει κατά 34,8% από τότε, το MANA εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις NFT για αγορά τώρα το μακροπρόθεσμο.

Την ώρα του τύπου, το 1 ΜΑΝΑ κοστίζει 2,6615 $, σημειώνοντας αύξηση 0,60% την προηγούμενη ημέρα. Παρά το γεγονός ότι δεν παρουσιάζει ισχυρή δυναμική 24 ωρών, το MANA εκτοξεύεται πάνω από την τιμή MA 20 ημερών των 2,05 $.

2. Το Sandbox

καλύτερες επενδύσεις NFT για αγορά

Το Sandbox είναι μια άλλη καλύτερη επένδυση NFT για αγορά. Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να σχεδιάζουν, να μοιράζονται και να πωλούν περιουσιακά στοιχεία του κόσμου ως NFT. Κάτοικος του blockchain Ethereum, το The Sandbox εστιάζει ιδιαίτερα στην αλλαγή του τοπίου του παιχνιδιού, επιτρέποντας στους χρήστες του να διατηρούν ένα μεγαλύτερο κομμάτι της αξίας που δημιουργούν για τον εαυτό τους.

Διαθέτοντας τα VoxEdit, The Sandbox Marketplace και Game Maker, το Sandbox έχει δει μεγάλο ενδιαφέρον τις τελευταίες εβδομάδες μετά από μια ισχυρή ώθηση από τους τεχνολογικούς γίγαντες Facebook, Microsoft και Nike στο μετασύστημα NFT. Μέχρι στιγμής, ο εκδότης παιχνιδιών Atari, η τηλεοπτική σειρά The Walking Dead, η εταιρεία animation The Smurfs και αρκετοί άλλοι είναι οι πρώτοι υποστηρικτές του έργου NFT.

Σε ό,τι αφορά την τιμή, το SAND ήταν αισιόδοξο και πρόσφατα έφτασε την αξία του σε ATH των 3,37 $ πριν από μια εβδομάδα. Αναζητώντας ελαφρώς ορισμένα από τα κέρδη της μετά από ένα ξεκούρασμα από την ευρύτερη αγορά κρυπτογράφησης, η SAND διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα 2,47 $ και υποχωρεί 1,4%.

Ωστόσο, η εντυπωσιακή πορεία της φόρμας το κράτησε στο πράσινο παρά την πτώση καθώς διαπραγματεύεται πάνω από την τιμή MA 20 ημερών των 1,8555 $. Ο κινούμενος μέσος όρος σύγκλισης και απόκλισης (MACD) δείχνει επίσης σήμα αγοράς.

3. Axie Infinity (AXS)

καλύτερες επενδύσεις NFT για αγορά

Το Axie Infinity είναι ένα αστέρι που ξεχωρίζει στον χώρο του NFT. Ένα παιχνίδι blockchain που κερδίζει παιχνίδι, το Axie Infinity έχει αυξηθεί περισσότερο από 2.000% από την αρχή του έτους, καθιστώντας το μια από τις καλύτερες επενδύσεις NFT για αγορά τώρα.

Η επιτυχία του Axie Infinity οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη δομή του παιχνιδιού που επιτρέπει στους παίκτες να είναι μερικοί κάτοχοι της πλατφόρμας κατέχοντας χαρακτήρες εντός του παιχνιδιού που ονομάζονται Axies.

Κάθε Axie αντιπροσωπεύει ένα NFT που μπορεί να αναβαθμιστεί, να χρησιμοποιηθεί σε μάχες 3-σε-3 και να διαπραγματευτεί στο Axie Marketplace. Η DappRadar δηλώνει ότι το Axie Infinity είναι ένα από τα κορυφαία 5 NFT με τις περισσότερες συναλλαγές στον κλάδο.

Η πλατφόρμα NFT έχει επίσης δείξει ισχυρές υποσχέσεις για τα κέρδη της στις τιμές, με το διακριτικό AXS να διατηρεί έναν ανοδικό τόνο κατά τους χειμερινούς μήνες της κρυπτογράφησης.

Το AXS εκτινάχθηκε σε αξία ρεκόρ των 164,90 $ λίγες μέρες νωρίτερα. Παρά το γεγονός ότι σημείωσε πτώση 7,5% τις τελευταίες ημέρες, το AXS αυξήθηκε περισσότερο από 120.000% από το ιστορικό χαμηλό του (ATL) των 0,123 $ πριν από ένα χρόνο.

Το ψηφιακό διακριτικό είναι επί του παρόντος συνδεδεμένο στα 152,55 $, σημειώνοντας πτώση 0,7% στο ημερήσιο διάγραμμα. Ωστόσο, μια ενδιάμεση ματιά στην τιμή MA 20 ημερών των 141,12 $ δείχνει μια εντυπωσιακή ανοδική ορμή.

4. Κέρμα Enjin (ENJ)

καλύτερες επενδύσεις NFT για αγορά

Το Enjin Network εστιάζει στα παιχνίδια και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν και να διαχειρίζονται ιστότοπους, φυλές και να φιλοξενούν καταστήματα εικονικών αντικειμένων.

Βασισμένη στο Ethereum, η Enjin επιτρέπει σε ένα ολόκληρο οικοσύστημα προϊόντων τυχερών παιχνιδιών που βασίζονται σε blockchain και επιτρέπει στους προγραμματιστές να κάνουν tokening περιουσιακά στοιχεία εντός παιχνιδιού στο δίκτυό της.

Όπως πολλά περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, το Enjin είχε μια ανώμαλη πορεία μέχρι στιγμής με τεράστιες αυξήσεις και ξαφνικές πτώσεις, αλλά έχει συμβαδίσει με την ευρύτερη αγορά κρυπτογράφησης.

Αυτό το έκανε να εισχωρήσει στο εύρος των 3 $ – μια δράση τιμών που είδε μόνο κατά τη διάρκεια της έκρηξης των κρυπτονομισμάτων του Απριλίου. Στα 3,164 $, το ENJ σημείωσε άνοδο 1,18% και θα μπορούσε να φτάσει στο προηγούμενο ATH των 3,94 $ αυτόν τον μήνα, δεδομένου του αυξανόμενου ενδιαφέροντος για NFT και παιχνίδια.

Η Enjin δραστηριοποιείται επίσης στον χώρο του μετασύμπαντος και έχει ξεκινήσει ένα ταμείο 100 εκατομμυρίων δολαρίων για αυτό. Σύμφωνα με το δίκτυο, το ταμείο θα ειδικεύεται σε διασταυρούμενα στοιχεία ενεργητικού NFT, τυχερά παιχνίδια και ψηφιακές συλλεκτικές εφαρμογές.

Προς το παρόν, η ENJ δείχνει ανοδική προοπτική καθώς το MACD της βρίσκεται στο σήμα αγοράς, ενώ το 61,74 του δείκτη σχετικής ισχύος 14 ημερών (RSI) δείχνει ότι εξακολουθεί να είναι υποαγορασμένο.

5. Tezos (XTZ)

καλύτερες επενδύσεις NFT για αγορά

Το Tezos μπορεί να μην είναι η συμβατική σας επένδυση NFT, αλλά ο δημοφιλής αντίπαλος του Ethereum είναι ένας πολύ γνωστός κόμβος για περιουσιακά στοιχεία που βασίζονται σε blockchain. Ένα προϊόν των Arthur και Kathleen Breitmann, το Tezos είναι ένα μελλοντικό πρωτόκολλο proof-of-stake (PoS) που είναι ταχύτερο, φθηνότερο και πιο ενεργειακά αποδοτικό από το Bitcoin και το Ethereum.

Η βασική του αρχιτεκτονική του επιτρέπει να πραγματοποιεί με επιτυχία τις απαραίτητες αναβαθμίσεις χωρίς τον κίνδυνο ενός hardfork, όπως βιώνουν τα δύο παλαιότερα blockchain.

Με την αύξηση των συμφερόντων NFT, η Tezos έχει γίνει κόμβος για συνεργασίες NFT με την ομάδα F1 Mclaren Racing που λανσάρει τις συλλογές NFT στο πρωτόκολλο. Αυτή και πολλές άλλες στρατηγικές συνεργασίες καθιστούν την Tezos μία από τις καλύτερες επενδύσεις NFT για αγορά τώρα.

Το διακριτικό XTZ διατηρήθηκε παράλληλα με αυτήν την αυξανόμενη υιοθέτηση και έφτασε στο υψηλό της τιμής των 9,12 $ στις 4 Οκτωβρίου. Ωστόσο, έχασε 31,5% στην τελευταία πτώση της αγοράς και τώρα διαπραγματεύεται στα 6,2 $, ελαφρώς χαμηλότερα από την τιμή MA 20 ημερών των 6,38 $ .

Με την ανάκαμψη της αγοράς κρυπτονομισμάτων, ο Tezos αναμένεται να πιάσει μερικούς μεγάλους ανέμους σύντομα.

Πηγη CryptoForums.gr