fbpx
Big Time NFT γιατί είναι τόσο δημοφιλές παιχνίδι;

Το παιχνίδι Big Time NFT έχει γίνει δημοφιλές μεταξύ των πωλητών και των αγοραστών NFT. Λοιπόν, ποια είναι η μεγάλη υπόθεση; Το Big Time είναι ένα παιχνίδι RPG για πολλούς παίκτες όπου οι παίκτες μπορούν να ενωθούν σε ομάδες, να ανεβάσουν επίπεδο τους χαρακτήρες τους, να επιλέξουν προσωπικά όπλα, να εξατομικεύσουν τη δική τους χρονομηχανή και να συλλέξουν αποκλειστικά συλλεκτικά αντικείμενα μέσα στο παιχνίδι. Η Big Time έχει πραγματικά ανεβάσει τα επίπεδα παιχνιδιού της με το νέο της παιχνίδι NFT. Ανακοίνωσαν ότι είναι πλέον NFT Marketplace! Αυτή είναι μια επαναστατική ανακοίνωση μεταξύ των πλατφορμών τυχερών παιχνιδιών όπου πλέον ο καθένας μπορεί να ανταλλάξει NFT με συναρπαστική νέα τεχνολογία ψυχαγωγίας blockchain στο Big Time.

Big Time ως NFT αγορά (marketplace)
Το Big Time Marketplace σάς προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε ελεύθερες συναλλαγές, αγορά και πώληση NFT χωρίς να έχετε εξωτερικό πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων. Έχουν εισαγάγει την τεχνολογία Vault, τον δικό τους κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τρόπο για τον εξορθολογισμό των συναλλαγών μεταξύ αγοραστών και πωλητών. Αυτή η τεχνολογία εξασφαλίζει άμεσες πληρωμές και διακανονισμούς, ενώ παρέχει στους παίκτες την εγγύηση για ασφαλή περιουσιακά στοιχεία. Το Vault αυξάνει την ασφάλεια των NFT σας αφαιρώντας την πιθανότητα απώλειας κωδικών πρόσβασης και πληροφοριών πορτοφολιού. Η τεχνολογία Vault τους εξαλείφει επίσης την ανάγκη για τέλη δικτύου, κάτι που αποτελεί μεγάλο μπόνους για τους χρήστες. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να πληρώσουν με τραπεζικά εμβάσματα, Ethereum, Bitcoin, USDC και χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.

Τα χαρακτηριστικά παιχνιδιού του Big Time
Οι χρήστες μπορούν να γνωρίσουν τον κόσμο του Big Time μέσα από χωροχρονικές περιπέτειες όπου μπορείτε να συλλέξετε μοναδικά και εξωτικά αντικείμενα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτά τα συλλεκτικά αντικείμενα θα σας προσφέρουν την ιδιοκτησία αυτών των αντικειμένων μέσω της τεχνολογίας NFT. Απολαύστε το σύμπαν του Big Time στην εφαρμογή Ιστού που είναι συμβατή με επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά. Μπορείτε να ανταλλάξετε, να αγοράσετε και να πουλήσετε τα αντικείμενα απευθείας στην εφαρμογή εντός του Marketplace χωρίς κανένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων.

Οι χαρακτήρες όπως οι “Time Warrior”, “Chronomancer”, “Shadowblade” και “Quantum Fixer” έχουν ο καθένας ειδικές ικανότητες που μπορούν να ανέβουν επίπεδο στο σύστημα Timelines του Big Time. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από ένα οπλοστάσιο όπλων που περιλαμβάνει ένα Battle Axe, Dual Blades, Two-handed Greatsword, Sword and Shield, Quantum Staff και Warhammer. Κάθε όπλο συνοδεύεται από συγκεκριμένα προνόμια και ικανότητες μάχης. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε και να αναβαθμίσετε τη δική σας Μηχανή του Χρόνου, η οποία σας στέλνει στα μονοπάτια του Timeline. Επιπλέον, μπορείτε να παίξετε μαζί με έναν φίλο.

Big Time κάρτες πρόσβασης
Η Big Time προσφέρει κάρτες πρώιμης πρόσβασης για αγορά από χρήστες σε περισσότερες από 80 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Το πάσο δίνει στους χρήστες πρόσβαση για να απολαύσουν την έκδοση beta του Marketplace. Εδώ οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν, να ανεβάσουν τα στοιχεία πληρωμής τους στο μεταξύ και να προχρηματοδοτήσουν τον λογαριασμό χρήστη τους. Αλλά, αν σας ενδιαφέρει να ρίξετε μια ματιά στην έκδοση beta, φροντίστε να βιαστείτε, καθώς είναι ο τελευταίος γύρος περασμάτων πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους.

Η Big Time θα δημοσιεύσει τις Συχνές Ερωτήσεις αργότερα για οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις της κοινότητας και καλωσορίζει τους πιθανούς χρήστες να συνομιλήσουν στην κοινότητα με ασυμφωνία πριν από αυτό. Η Big Time είναι απίστευτα σίγουρη ότι έχει δημιουργήσει ένα παιχνίδι NFT που θα αλλάξει εντελώς την αγορά, έτσι πολλοί χρήστες NFT ανυπομονούν να δουν πώς θα είναι η beta έκδοση τους.

Πηγη cryptonea.gr

Leave a Reply