fbpx
Η ομάδα ChainGuardians λανσάρει το Cryptoverse: Ένα καθηλωτικό metaverse

Τορόντο, Καναδάς, 22 Φεβρουαρίου 2022 — Η ομάδα πίσω από το ChainGuardians, ένα παιχνίδι ρόλων με γνώμονα το play-to-earn, λανσάρει το Cryptoverse: ένα metaverse που θα φέρει τα παιχνίδια blockchain σε μαζική υιοθέτηση.

Το Cryptoverse είναι ένα αρχιπέλαγος οκτώ νησιών, το καθένα αντιπροσωπεύει μια διαφορετική ζώνη με μια μοναδική αισθητική αίσθηση προσαρμοσμένη στην κοινότητά του. Ξεκινώντας από ένα αρχικό σημείο, οι παίκτες και οι κάτοικοι κάθε ζώνης είναι ελεύθεροι να την προσαρμόσουν σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, δημιουργώντας έναν οργανικό και συνεχώς εξελισσόμενο εικονικό κόσμο. Υπάρχει επίσης μια κεντρική ζώνη, που ονομάζεται The Hub, η οποία θα είναι ο τόπος συγκέντρωσης όλων των Cryptoversians. Με στυλ cyberpunk θέμα, το The Hub θα είναι το χωνευτήρι για όλες τις υπόλοιπες ζώνες και θα διαθέτει ένα μοναδικό περιβάλλον με νέον και ρευστό.

Η δύναμη του Cryptoverse έγκειται στην εντυπωσιακή τεχνική πραγματοποίησή του: Χρησιμοποιώντας το Unreal Engine 5, μια μηχανή παιχνιδιών που συνορεύει με τον αληθινό φωτορεαλισμό, το Cryptoverse θα είναι διαφορετικό από οτιδήποτε προηγήθηκε. Η πλατφόρμα θα διαθέτει επίσης εμπειρίες εικονικής, επαυξημένης και εκτεταμένης πραγματικότητας που υποστηρίζονται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και κορυφαίους κινηματογραφικούς καλλιτέχνες από στούντιο παγκόσμιας κλάσης.

Για τους κατασκευαστές, θα υπάρχουν προηγμένα κιτ ανάπτυξης λογισμικού διπλής αρχιτεκτονικής (SDK) για την υλοποίηση κινούμενων εικόνων και εφέ. Η προσαρμογή του κόσμου εντός του παιχνιδιού μπορεί να γίνει τόσο με εργαλεία χωρίς κώδικα για αρχάριους όσο και με ένα προηγμένο SDK τροποποίησης για την κοινότητα που γνωρίζει την τεχνολογία. Στο κοινωνικό επίπεδο, κάθε Land NFT θα προσφέρει μέγιστη ευελιξία αξιοποιώντας τις δυνατότητες διαμοιρασμού και συνδυασμού NFT, μοναδικές ευκαιρίες κοινωνικής δέσμευσης όπως το Prana – ένα σύστημα φήμης που βασίζεται στο κάρμα – και κίνητρα εκκαθάρισης γης.

Το Cryptoverse εγκαινιάζει σύντομα μια προπώληση για Land εντός του The Hub και άλλων ζωνών, προσφέροντας έκπτωση 10% όταν πραγματοποιείτε αγορές από συνεργαζόμενα launchpads και αγορές NFT. Το πρότζεκτ θα διέπεται από το token που χρησιμοποιείται στην πλατφόρμα ChainGuardians, CGG, καθιερώνοντας τη συνέχεια για τα δύο οικοσυστήματα.

«Το Cryptoverse είναι ένας καθηλωτικός τρισδιάστατος εικονικός κόσμος χτισμένος στο Unreal 5 που υποστηρίζεται από την τεχνολογία blockchain. Μέσα στο Cryptoverse, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν και να κατέχουν Land, καθώς και να κυβερνούν και να δημιουργούν έσοδα από εμπειρίες χρησιμοποιώντας το CGG: το token που στηρίζει επίσης το οικοσύστημα ChainGuardians και ChainBoost», δήλωσε ο Robbie Cochrane, συνιδρυτής του Cryptoverse.

Σχετικά με το Cryptoverse
Το Cryptoverse είναι ένας τρισδιάστατος εικονικός κόσμος χτισμένος στο Unreal Engine 5, μία από τις κορυφαίες μηχανές παιχνιδιών που διατίθενται στην αγορά. Στο Cryptoverse, οι χρήστες μπορούν να διατηρήσουν την αποδεδειγμένη ιδιοκτησία των εικονικών τους χώρων, γνωστών και ως Land, που αντιπροσωπεύονται ως token πρωτοκόλλου ERC-721 ή NFT. Η κυριότητα των NFT των χρηστών θα εκδηλωθεί μέσω του blockchain Ethereum και θα περιλαμβάνει προηγμένες έννοιες όπως η κοινή χρήση και ο συνδυασμός NFT. Το Cryptoverse είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο πρωτίστως, που προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε νέους κοινωνικούς κύκλους στο metaverse και να χτίσουν μια φήμη σε αυτόν τον συναρπαστικό νέο κόσμο.

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Πηγη Cryptonea

Leave a Reply