fbpx
Η Visa εγκαινιάζει πρόγραμμα για να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν μέσω των NFT

Ο αμερικανικός χρηματοοικονομικός κολοσσός Visa ξεκίνησε μια πρωτοβουλία για να βοηθήσει τους επιχειρηματίες μικρής κλίμακας στη βιομηχανία δημιουργίας περιεχομένου να αξιοποιήσουν non fungible tokens (NFT) για να επιταχύνουν τις δραστηριότητές τους. Το πρόγραμμα Visa Creator είναι ένα καθηλωτικό πρόγραμμα διάρκειας ενός έτους που απευθύνεται σε επιχειρηματίες που εργάζονται στον χώρο της τέχνης, της μουσικής, του κινηματογράφου και της μόδας.

Πρόγραμμα για την υποστήριξη δημιουργών με πολλούς τρόπους

Το πρόγραμμα θα επιτρέψει σε αυτούς τους δημιουργούς να αναπτύξουν το αποτύπωμά τους στην ψηφιακή οικονομία χρησιμοποιώντας NFT. Σε ένα δελτίο τύπου, η Visa δήλωσε ότι ο απώτερος στόχος της πρωτοβουλίας είναι να συγκεντρώσει δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου από όλο τον κόσμο και να τους ενδυναμώσει μέσω της καθοδήγησης στρατηγικής προϊόντων.

Οι δημιουργοί περιεχομένου που θα επιλεγούν για το πρόγραμμα θα αποτελούν μέρος μιας ετήσιας ομάδας που θα μαθαίνει περισσότερα για το εμπόριο κρυπτονομισμάτων και τα παλαιού τύπου συστήματα πληρωμών.

Το Πρόγραμμα Δημιουργών θα προσπαθήσει να υποστηρίξει τους μικρούς επιχειρηματίες με πέντε βασικούς τρόπους: Θα τους βοηθήσει να ενταχθούν σε κοινότητες δημιουργών σε διαφορετικά στάδια των NFT ταξιδιών τους. Επιπλέον, θα συνδέσει τους δημιουργούς με ευκαιρίες καθοδήγησης με ειδικούς κρυπτονομισμάτων και ηγέτες στρατηγικής.

Επιπλέον, το πρόγραμμα θα δώσει στους δημιουργούς την ευκαιρία να συνεργαστούν με ηγέτες σκέψης από διαφορετικούς τομείς της ψηφιακής οικονομίας, συμπεριλαμβανομένων των πληρωμών Web 3.0 και κρυπτονομισμάτων. Θα τους μυήσει επίσης στο αξιοζήλευτο δίκτυο συνεργατών και πελατών της Visa. Τέλος, το πρόγραμμα θα παράσχει στους δημιουργούς άμεση χρηματοδότηση με τη μορφή επιδότησης για την ενίσχυση των επιχειρήσεών τους.

Η Visa έχει μακρά ιστορία ενδυνάμωσης των μικρών επιχειρήσεων

Το πρόγραμμα Visa Creator αποτελεί μέρος των συνεχών προσπαθειών του οργανισμού να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στην ψηφιακή οικονομία. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να ενδυναμώσει ψηφιακά τις μικρές επιχειρήσεις παρέχοντάς τους τη χρηματοδότηση, τους πόρους και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για την πλοήγηση στον χώρο.

Η δημιουργία περιεχομένου είναι ένας από τους πιο δυναμικούς και ταχύτερα αναπτυσσόμενους οικονομικούς τομείς και η Visa εκτιμά ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότεροι από 50 εκατομμύρια δημιουργοί περιεχομένου σε μια αγορά συντηρητικής αξίας άνω των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Μιλώντας για το πρόγραμμα, ο επικεφαλής του τμήματος κρυπτονομισμάτων της Visa, Cuy Sheffield, είπε:

«Τα NFT έχουν τη δυνατότητα να γίνουν ένας ισχυρός επιταχυντής για την οικονομία των δημιουργών. Μελετάμε το οικοσύστημα των NFT και τις πιθανές επιπτώσεις του στο μέλλον του εμπορίου, του λιανικού εμπορίου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μέσω του προγράμματος Visa Creator, θέλουμε να βοηθήσουμε αυτή τη νέα γενιά μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων να αξιοποιήσει νέα μέσα για το ψηφιακό εμπόριο».

Τα NFT γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά στην ψηφιακή οικονομία

Τα NFT αυξάνονται σε δημοτικότητα, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα ανθρώπων που γνωρίζουν πολύ λίγα για αυτά.

Μόνο η αγορά NFT δημιούργησε πολύ πάνω από 23 δισεκατομμύρια δολάρια σε όγκο συναλλαγών το 2021. Με την επερχόμενη ανάπτυξη του metaverse, οι δυνατότητες για NFT είναι σχεδόν απεριόριστες. Οι δημιουργοί περιεχομένου, οι οποίοι αναμένεται να είναι από τους μεγαλύτερους χρήστες του metaverse, θα πρέπει να μάθουν να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες των NFTs, των κρυπτονομισμάτων και της τεχνολογίας blockchain για να παράγουν περισσότερα έσοδα από το περιεχόμενό τους.

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Πηγη Cryptonea.gr

Leave a Reply