fbpx
Μαζί μας ο Γιώργος Ντάλης: “Γενικά είμαι μέσα σε όλα! Καλή διάθεση να υπάρχει και όλα γίνονται!”

Στη σημερινή μας συνέντευξη, το We Are Media συναντά το δημιουργικό και δραστήριο Γιώργο Ντάλη. Ο Γιώργος μας αποκαλύπτει τι τον κέντρισε στο χώρο του modeling, μας μιλά για τον ίδιο, το motto της ζωής του αλλά και για τα επόμενα σχέδιά του….

WRM: Πως ξεκίνησες να ασχολείσαι με το Modeling; Μια κοινότυπη ερώτηση αλλά μπορεί να καταλήξει να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

ΓΙΩΡΓΟΣ: Ήμουν 18 ετών, με είδαν στο δρόμο, με πλησίασαν, μου το πρότειναν, έκανα κάποιες φωτογραφίσεις για eshop, γνώρισα κόσμο και με τον καιρό μπήκα σε κάποιο πρακτορείο. Με πήγαινε όσο το πήγαινα…Δεν το κυνήγησα ιδιαίτερα να πω την αλήθεια.

WRM: Υπάρχουν ακραίες απαιτήσεις ως προς το θέμα των κιλών;

ΓΙΩΡΓΟΣ: Λοιπόν…σχετικά με τα κιλά, δεν είχα ασχοληθεί ποτέ να προσέξω τα κιλά μου, να προσέξω το σώμα μου, διότι ήμουν γενικά αρκετά αθλητικός τύπος, έκανα διάφορα πράγματα οπότε πάντα μου έλεγαν πως είμαι εντάξει σωματικά.

WRM: Αν έπρεπε να διαλέξεις ανάμεσα σε catwalk ή φωτογράφιση, τι θα προτιμούσες;

ΓΙΩΡΓΟΣ: Νομίζω ξεκάθαρα φωτογράφιση, διότι με εμπνέει πιο πολύ, μου επιτρέπει να είμαι πιο δημιουργικός και έχω περισσότερη εμπειρία πάνω σε αυτό το κομμάτι.


WRM: Τι αντικατοπτρίζει την αισθητική σου;

ΓΙΩΡΓΟΣ: Ο μινιμαλισμός και τα μαύρα ρούχα. Επιλέγω Total black σχεδόν πάντα.

WRM: Μίλησέ μας για τη σημαντικότερη συνεργασία σου.

ΓΙΩΡΓΟΣ: Ως σημαντικότερη συνεργασία μου θα έλεγα εκείνη με τον κύριο Παρθένη. Συγκεκριμένα, είχα συνεργαστεί με τη κόρη του, μια αξιόλογη γυναίκα με τρομερά ρούχα.

WRM: Πως επιλέγεις να περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;

ΓΙΩΡΓΟΣ: Εννοείται με φίλους, roadtrips, barbeques, extreme sports…Γενικά είμαι μέσα σε όλα! Καλή διάθεση να υπάρχει και όλα γίνονται!

WRM: Τα καλοκαίρια σε βρίσκουμε στη Μήλο. Συνδυάζεις δουλειά στο milosadventures_sailing με τις καθημερινές εξορμήσεις στoυς καταγάλανους ωκεανούς. Θα μπορούσες να τα παρατήσεις όλα και ζήσεις εκεί για το υπόλοιπο της ζωής σου;

ΓΙΩΡΓΟΣ: Ασχολούμαι με το milosadventures από πιτσιρικάς. Είχε ξεκινήσει την εταιρεία ο νονός μου εδώ και 30 χρόνια και εγώ πήγαινα εκεί από τα 7 μου. Σιγά-σιγά έγινα crew, μετέπειτα έγινα skipper και πλέον είμαι καπετάνιος σε ένα από τα καταμαράν που διαθέτει η εταιρεία. Νομίζω ότι θα μπορούσα να ασχοληθώ με αυτό 6 μήνες το χρόνο, καθώς είναι δουλειά εποχιακή, δεν έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις όλο το χρόνο. Τους υπόλοιπους έξι μήνες, βλέπουμε τι κάνουμε…!

WRM: Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό να δηλώσεις συμμετοχή στο GNTM; Θεωρείς ότι θα σε βοηθούσε να ανελιχθείς επαγγελματικά;

ΓΙΩΡΓΟΣ: Η αλήθεια είναι πως μου είχε περάσει από το μυαλό και φίλοι πολλοί με παρότρυναν να πάω, απλά θεωρώ πως με τη γρήγορη επιτυχία αποκτάς εγωισμό ενώ με την αργή επιτυχία αποκτάς χαρακτήρα. Γενικά δεν είμαι άνθρωπος της ίντριγκας, οπότε θεωρώ πως δεν θα μου ταίριαζε αυτού του είδους show.

WRM: Τον ερχόμενο χειμώνα σχεδιάζεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικό σκοπό;

ΓΙΩΡΓΟΣ: Αυτή τη περίοδο τα επαγγελματικά μου βρίσκονται στη Μήλο, στις Κυκλάδες γενικότερα λόγω του ότι είμαι skipper. Σχετικά με το χώρο του modeling δεν έχει προκύψει κάτι, είναι σε δεύτερο στάδιο στη ζωή μου, δεν το κυνηγάω. Ωστόσο, ό,τι έρχεται είναι καλοδεχούμενο.

WRM: Ποιο είναι το motto της ζωής σου;

ΓΙΩΡΓΟΣ: Να ζεις τη κάθε σου στιγμή, σαν να είναι η τελευταία γιατί δεν ξέρεις τι ξημερώνει αύριο…


Τον Γιώργο μπορείτε να τον βρείτε:

Instagram: georgedalis