fbpx
Tezos F1 Red Bull Team στη συνεργασία NFT

Η Tezos φέρνει NFTs στη Formula 1 (F1). Σε ένα άλλο σημάδι της αυξανόμενης δημοτικότητας των NFT, το ενεργειακά αποδοτικό δίκτυο κρυπτογράφησης Tezos (XTZ), αποκάλυψε σήμερα ότι είναι ο νέος τεχνολογικός συνεργάτης blockchain της ομάδας αγώνων F1 Red Bull Racing Honda.

Σε αυτό που περιγράφεται ως πολυετής τεχνική συνεργασία, η Tezos είναι επιφορτισμένη με την κατασκευή της πρώτης εμπειρίας ανεμιστήρων της Red Bull Racing.

Τα NFT είναι μη εύφλεκτα διακριτικά, πράγμα που σημαίνει ότι το καθένα είναι μοναδικό, επομένως είναι ιδανικό για εκχώρηση δικαιωμάτων ιδιοκτησίας σε διαφορετικά ψηφιακά και μη ψηφιακά αντικείμενα.

Η Tezos ήταν ένα από τα πρώτα blockchain αλυσίδων και παρόλο που είχε κάποια πρώιμη πνευματική ιδιοκτησία και άλλα θέματα, ξεπέρασε αυτές τις δυσκολίες παραμένοντας στο μάθημα, με την έναρξη του mainnet το 2018.

Η Tezos F1 κερδίζει στοιχεία από την πρόσφυση

Η συμφωνία με την Red Bull Racing Honda, είναι μια σημαντική νίκη για την Tezos και ακολουθεί μετά τις νίκες υψηλού προφίλ, όπως η γαλλική τράπεζα Société Générale που υιοθετεί το μπλοκ Tezos blockchain για τον πειραματισμό και την ανάπτυξη της τεχνολογίας ψηφιακού καθολικού.

Η Red Bull Racing μπορεί να έχει προσελκύσει την Tezos από την πτυχή του ψησίματος του πρωτοκόλλου της, όπου οποιοσδήποτε με 8.000 μάρκες Tezos μπορεί να έχει πρόσβαση σε δικαιώματα διακυβέρνησης.

Με το σχεδιασμό, το πρωτόκολλο μπορεί να ενημερώνεται συνεχώς με βάση τους ψηφοφόρους που ψηφίζουν προτάσεις και είναι επίσης επεκτάσιμο.

Πράγματι, η Τεζός παρομοιάζει την προσέγγισή της με τη Φόρμουλα 1, όπως φαίνεται σε μια δήλωση που συνοδεύει την ανακοίνωση:

«Η Tezos είναι ένα πρωτοποριακό και ενεργειακά αποδοτικό blockchain ανοιχτού κώδικα για περιουσιακά στοιχεία και εφαρμογές που, παρόμοια με τη Formula 1, εξελίσσεται συνεχώς με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον κλάδο.»

Tezos F1: ένας άλλος διεκδικητής πράσινου νομίσματος

Και σε ένδειξη των συνεχιζόμενων αντηχιών από την κριτική του Elon Musk για τον ενεργειακά εντατικό σχεδιασμό του bitcoin, η Tezos είναι πρόθυμη να δείξει τα πράσινα διαπιστευτήριά της, αν και πρέπει να ειπωθεί ότι η Formula 1 εξακολουθεί να είναι μια ζώνη χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, με κινητήρες εσωτερικής καύσης ( ICE) συνεχίζει να κυριαρχεί στον κόκορα.

«Από τη σχεδίαση, η Tezos χρησιμοποιεί μια πιο ενεργειακά αποδοτική προσέγγιση για να εξασφαλίσει το δίκτυό της, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργεί καθαρά, με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και αμελητέο αποτύπωμα άνθρακα», διαβάζει η δήλωση τύπου του Tezos.

Η δήλωση συνεχίζει: «Τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της απόδοσης και η ενεργειακά αποδοτική σχεδίαση, τα οποία είναι κρίσιμα στοιχεία για την Ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός πίστας, αποδείχτηκαν βασικά στην επιλογή της Red Bull Racing Honda της Tezos, οι οποίες γίνονται γρήγορα μια από τις κορυφαίες επιλογές blockchain για μεγάλα franchise και μάρκες παγκοσμίως, καθώς επιδιώκουν να αξιοποιήσουν τη δύναμη του blockchain με έναν ασφαλή, επεκτάσιμο, αναβαθμίσιμο και βιώσιμο τρόπο. “Η Tezos (XTZ) σημείωσε άνοδο 12% στα 4,07 $ σήμερα και έχει ενισχυθεί μετά από νέα σχετικά με τη συνεργασία με την ομάδα της Red Bull Racing Honda F1

Βελτίωση της παγκόσμιας μάρκας Tezos… και της αξίας των NFTs

Η νίκη της Tezos στη Formula 1 αναμφίβολα θα αυξήσει το προφίλ της πλατφόρμας blockchain διεθνώς, ειδικά όταν οι NFT αρχίζουν να διαδραματίζουν ρόλο.

Ο αντίκτυπος της πανδημίας στο κύκλωμα Grand Prix συνέβαλε στην τόνωση της υιοθέτησης NFT, καθώς οι ομάδες αναζητούν ευφάνταστους και καινοτόμους τρόπους για να διατηρήσουν αυτό που η Tezos περιγράφει ως «συναρπαστικές εμπειρίες» ως μέρος της αφοσίωσης των θαυμαστών, δεδομένου ότι οι θαυμαστές δεν έχουν τη δυνατότητα να παρατρόχιες συγκινήσεις.

Ο Christian Horner, επικεφαλής και διευθύνων σύμβουλος της Red Bull Racing Honda Team, σχολιάζοντας τα νέα είπε: «Στη Φόρμουλα 1 η καινοτομία είναι μια σταθερά, με τα αυτοκίνητα να εξελίσσονται και να αναπτύσσονται από αγώνα σε αγώνα και η Τέζος δεν διαφέρει. Σχεδιασμένο για αυτοαναβάθμιση, η ικανότητα της Tezos να παραμείνει στην αιχμή της τεχνολογίας blockchain το καθιστά φυσικό για την Red Bull Racing Honda.

«Βασικά, ο ενεργειακά αποδοτικός σχεδιασμός του ταιριάζει επίσης με τις δικές μας μακροπρόθεσμες μελλοντικές περιβαλλοντικές φιλοδοξίες και καθώς η Formula 1 κινείται προς την ουδετερότητα του άνθρακα, η μεθοδολογία χαμηλού αντίκτυπου που πρωτοστάτησε η Tezos θα είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα.

«Επιπλέον, η Tezos θα μας βοηθήσει να μεγιστοποιήσουμε την εμπλοκή μας με τους θαυμαστές μας μέσω της ανάπτυξης NFTs. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά συναρπαστικό χώρο στον οποίο ψάχναμε τον κατάλληλο συνεργάτη και στην Τεζό πιστεύουμε ακράδαντα ότι επιλέξαμε έναν νικητή που θα μας βοηθήσει να δώσουμε στους θαυμαστές μας έναν νέο, μοναδικό και καινοτόμο τρόπο σύνδεσης με την Ομάδα. “

Σύντομα θα κυκλοφορήσουν οι στιγμές βίντεο της Φόρμουλα 1;

Το NBA Top Shot παίρνει το NFT και τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων από την καταιγίδα, με εκατοντάδες εκατομμύρια να ξοδεύονται για να αγοράσουν και να ανταλλάξουν τις «κάρτες βίντεο» των πολύτιμων στιγμών από παιχνίδια μπάσκετ.

Οι δυνατότητες βίντεο με το F1 είναι τεράστιες και οι Tezos και Red Bull Racing Honda είναι πιθανό να θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτές τις δυνατότητες.

Ζυγίζοντας τις ειδήσεις, ο Hubertus Thonhauser, πρόεδρος του Ιδρύματος Tezos, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Red Bull Racing Honda επέλεξε την Tezos ως την αποκλειστική πλατφόρμα για αυτήν τη συνεργασία και ανυπομονούμε να τους υποδεχτούμε στο ταχέως αναπτυσσόμενο οικοσύστημα του μάρκες που χτίζουν πλατφόρμες NFT στην Tezos. Το μπλοκ Tezos έχει σχεδιαστεί για να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται, με γνώμονα την ασφάλεια και την απόδοση και με τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους.

«Αυτές οι αρχές αντικατοπτρίζονται τέλεια στην ομάδα της Red Bull Racing Honda, και γι ‘αυτό πιστεύουμε ότι αυτό είναι μια επιτυχημένη συνεργασία».

Το διακριτικό Tezos σημείωσε άνοδο 12,7% σήμερα και έχει ενισχυθεί από την ανακοίνωση των ειδήσεων και επί του παρόντος διατιμάται στα 4,079 $ στο Binance US.

Πηγη Cryptoforums.gr

Leave a Reply