fbpx
Το παιχνίδι The Sandbox (NFT) συγκεντρώνει 93 εκατομμύρια δολάρια στην πλατφορμα Opensea

Το Sandbox συνεχίζει το ράλι του, με το SAND να αυξάνεται κατά 244% αυτή την εβδομάδα λόγω της διαφημιστικής εκστρατείας και των ειδήσεων για έναν νέο γύρο χρηματοδότησης 93 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το επικείμενο metaverse μπορεί να είναι σε υψηλό όλων των εποχών μετά την αυξανόμενη ώθηση του Facebook στον χώρο – συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής της επωνυμίας της μητρικής του εταιρείας σε “Meta” – και της αυξανόμενης αξίας για τα κρυπτονομίσματα που σχετίζονται με το metaverse. Τώρα, ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια metaverse έχει συγκεντρώσει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι χρηματοδότησης πριν από την κυκλοφορία του.

Σήμερα, η The Sandbox – θυγατρική της Animoca Brands – ανακοίνωσε ότι συγκέντρωσε 93 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση της σειράς Β σε έναν γύρο με επικεφαλής το Vision Fund 2 της SoftBank. Η ιαπωνική εταιρεία έχει πιέσει σκληρά σε επενδύσεις NFT και crypto πρόσφατα, συμπεριλαμβανομένων των 680 εκατομμυρίων δολαρίων της Sorare τον Σεπτέμβριο συν αύξηση 700 εκατομμυρίων δολαρίων της Digital Currency Group αυτή την εβδομάδα.

Η ίδια η Animoca συμμετείχε επίσης στον γύρο της Series B, μαζί με τις Samsung Next, Galaxy Interactive, True Global Ventures, Liberty City Ventures, LG Technology Ventures, τον εκδότη παιχνιδιών για κινητά Com2us και πολλές άλλες εταιρείες.

Το Sandbox είναι ένας κοινόχρηστος διαδικτυακός κόσμος που βασίζεται στο Ethereum στον οποίο οι χρήστες κατέχουν οικόπεδα εδάφους που αντιπροσωπεύονται ως NFT, μαζί με NFT για χαρακτήρες και άλλα αντικείμενα. Αυτά τα οικόπεδα LAND μπορούν να προσαρμοστούν και να σχεδιαστούν με διαδραστικές εμπειρίες παιχνιδιών, οι οποίες μπορούν επίσης να κερδηθούν για να δημιουργήσουν εισόδημα στους κατόχους.

Το ίδιο το παιχνίδι δεν είναι ακόμα ζωντανό – μια έκδοση δοκιμής alpha αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του έτους. Ωστόσο, το The Sandbox έχει ήδη δημιουργήσει πωλήσεις NFT αξίας 144 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την εταιρεία, με 12.000 μοναδικούς ιδιοκτήτες οικοπέδων LAND και 500.000 συνολικά χρήστες που έχουν συνδέσει ένα πορτοφόλι crypto στην πλατφόρμα.

Εν όψει της πλήρους κυκλοφορίας του παιχνιδιού, το The Sandbox έχει προσελκύσει μια σειρά από εξέχοντες συνεργάτες επωνυμίας και διασημοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του ράπερ και μανιώδη συλλέκτη NFT Snoop Dogg, ο οποίος θα διοργανώσει ένα αποκλειστικό πάρτι metaverse για 1.000 χρήστες στο παιχνίδι για υπολογιστή. Άλλοι συνεργάτες στο μείγμα περιλαμβάνουν το The Walking Dead, το Bored Ape Yacht Club, το Atari και το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance.

Μαζί με τη σημερινή χρηματοδότηση, το The Sandbox πρόσθεσε επίσης νέα μέλη στο συμβουλευτικό του συμβούλιο, συμπεριλαμβανομένου του βετεράνου διευθυντή μουσικής και επενδυτή τεχνολογίας Guy Oseary—ο οποίος επιβλέπει την ώθηση του Bored Ape Yacht Club σε άλλα εγχειρήματα ψυχαγωγίας—συν τον διευθυντή και επιμελητή του Snoop Dogg, Nicholas Adler. . Περαιτέρω προσθήκες περιλαμβάνουν τον πρώην CPO της Riot Games, Thomas Vu και τον συνιδρυτή της FreshPlanet, Mathieu Nouzareth.

Όπως και με το MANA token της Decentraland, το SAND token του The Sandbox έχει αυξηθεί σημαντικά σε αξία την τελευταία εβδομάδα, προφανώς ωθούμενο από το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα σχέδια μεταστροφής του Facebook. Με τη σημερινή ανακοίνωση χρηματοδότησης, η SAND έφτασε στο νέο ιστορικό υψηλό των 3,33 $.

Το SAND αυξήθηκε κατά 244% την τελευταία εβδομάδα από τη σύνταξη αυτού του άρθρου, ανά CoinGecko, σε τρέχουσα τιμή 2,79 $ ανά token.

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.