fbpx
Το Tinder θα σας επιτρέπει να κρύβεστε από ανθρώπους που δεν αρέσουν σε εσάς πρώτα

Είναι μόνο για χρήστες που πληρώνουν, όμως.

Η αγάπη είναι απάτη. Όπως και να έχει, το Tinder προσθέτει μια νέα λειτουργία Incognito Mode για τους χρήστες επί πληρωμή, η οποία θα δείχνει σε άλλους πιθανούς ερωμένους το προφίλ σας μόνο αν έχετε ήδη κάνει swiped δεξιά σε αυτούς. Το νέο χαρακτηριστικό ανακοινώθηκε σήμερα μαζί με αρκετές άλλες δωρεάν ενημερώσεις που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση της ασφάλειας στην εφαρμογή γνωριμιών.

Η δυσάρεστη αλήθεια των ραντεβού είναι ότι δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον αν δεν βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω για να σας δουν. Δυστυχώς, το να είσαι “εκεί έξω” είναι μια απίστευτα απωθητική προοπτική για πολλούς, ειδικά αν είσαι εσωστρεφής, αγχώδης ή έχεις έναν λογικό και υγιή φόβο για την ταπεινωτική δοκιμασία του να γίνεις γνωστός.

Η νέα λειτουργία Incognito Mode του Tinder θα μετριάσει ενδεχομένως αυτή την απαίσια εμπειρία, επιτρέποντάς σας να κρυφτείτε από όλους εκτός από τους ανθρώπους που έχετε αποφασίσει ότι μπορούν να σας δουν. Μόλις τους θεωρήσετε αποδεκτούς κάνοντας like στο προφίλ τους, θα αρχίσετε να εμφανίζεστε στο καρουζέλ των singles που παρουσιάζει το Tinder, δίνοντάς τους την ευκαιρία να σας κάνουν like και αυτοί, ελπίζοντας ότι θα σας κάνουν like πίσω.

Φυσικά, αυτό θέτει κάποιο βάρος σε εσάς να κάνετε πραγματικά like στους ανθρώπους αντί να περιμένετε παθητικά να σας κάνουν like πρώτα αυτοί. Αλλά το Tinder δεν μπορεί να κάνει όλη τη δουλειά για εσάς.

Ενώ η λειτουργία Incognito Mode είναι διαθέσιμη μόνο σε άτομα που είναι εγγεγραμμένα στο Tinder+, Gold ή Premium, υπάρχουν και άλλα νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας που είναι διαθέσιμα σε όλους.

Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα να μπλοκάρετε τα προφίλ ανθρώπων χωρίς να κάνετε πρώτα ταίρι μαζί τους. Προηγουμένως, μπορούσατε να μπλοκάρετε άλλους χρήστες του Tinder μόνο είτε εισάγοντας προληπτικά τα στοιχεία επικοινωνίας του ατόμου είτε αναφέροντάς τους πρώτα, οπότε μέχρι τότε πιθανότατα είχατε ήδη μια δυσάρεστη εμπειρία.

Αυτό σημαίνει ότι το Tinder δεν θα συνεχίζει να σας προτείνει άτομα που δεν σας ενδιαφέρουν, όπως εκείνος ο επίμονος οικογενειακός φίλος που πιστεύει ότι θα τα πηγαίνατε τέλεια με τον ανιψιό του. Ακούγεται σαν μια καλή προσθήκη που θα βοηθήσει να μειωθεί ο χρόνος που ξοδεύετε απορρίπτοντας τα ίδια προφίλ ξανά και ξανά, καθώς και να αποφύγετε το αμήχανο συναίσθημα να βλέπετε την αδελφή σας να εμφανίζεται συνεχώς.

Το Tinder προσθέτει επίσης την αναφορά με παρατεταμένο πάτημα, επιτρέποντάς σας να πατάτε παρατεταμένα τα μηνύματα συνομιλίας για να ξεκινήσετε απευθείας τη διαδικασία αναφοράς. Αυτό διευκολύνει την επισήμανση της παρενόχλησης, της ρητορικής μίσους ή οποιουδήποτε άλλου προσβλητικού κειμένου που παραβιάζει τις Κοινοτικές Οδηγίες της εφαρμογής, ενθαρρύνοντας ιδανικά περισσότερους ανθρώπους να το κάνουν.

Τέλος, το Tinder ενημερώνει τις λειτουργίες “Does This Bother You?” και “Are You Sure?” για να επεκτείνει το περιεχόμενο που θεωρεί ακατάλληλο, συμπεριλαμβανομένων όρων που σχετίζονται με τη ρητορική μίσους, τη σεξουαλική εκμετάλλευση και την παρενόχληση.

Προηγουμένως αυτές οι λειτουργίες ενεργοποιούνταν όταν το Tinder εντόπιζε μηνύματα που μπορεί να ήταν ανοιχτά σεξουαλικά ή βίαια, δείχνοντας στους χρήστες τις παραπάνω ερωτήσεις και ενθαρρύνοντάς τους να το αναφέρουν – ή να αναθεωρήσουν τη διατύπωσή τους αν είναι αυτοί που το έγραψαν. Τώρα φαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν να συμμαζέψουν τους χρήστες του Tinder και για άλλες παραβιάσεις.

Leave a Reply