fbpx
Ζεστό μπέρμπον με μηλίτη και κανέλα.

Υλικά

  • 16 μεζούρες μηλίτη
  • 5 κ. γλ. κανέλα
  • 2 1/2 κ. γλ. αλεσμένο μοσχοκάρυδο
  • 2 1/2 κ. γλ. αλεσμένο τζίντζερ
  • 3 μεζούρες μπέρμπον

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα ζεστάνετε τον μηλίτη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το τζίντζερ.
Βήμα 2
Όταν το μείγμα είναι ζεστό, αλλά δεν βράζει, αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε το μπέρμπον.
Βήμα 3
Ανακατέψτε καλά για να πάρει το άρωμα των μπαχαρικών και σερβίρετε σε κούπες. Μπορείτε να προσθέσετε στικ κανέλας για γαρνιτούρα.

Πηγή: newsbeast.gr